Städtips för lata personer

Äntligen! Nu kommer städtips för de som är lata. För även om vi som jobbar här gillar att städa så vet vi och har vi stor förståelse för dem som inte gillar det. Därför följer här några handfasta tips.

  1. Städa samtidigt som du gör andra saker. Ha en sprayflaska med hälften rengöringsmedel och hälften vatten och använde den på väggarna samtidigt som väntar på att balsamet ska verka.
  2. Inför en rutin där du plockar undan en sak, eller ta med dig en sak varje gång du rör dig från den ena delen av ditt hem till den andra.
  3. Sitt ner och kissa. Det här gäller mest de av er som har fötts med en penis. (Dessutom är det bra för prostatan.)
  4. Använda flytande två eller duschkräm istället för vanlig tvål. Det gör att det bildas mindre avlagringar i badkaret.
  5. När du lagar mat, passa på att torka av diskbänken samtidigt som du tvättar händerna.
  6. Rengör mikrovågsugnen såhär: Häll två koppar vatten och 175 dl vinäger i en skål. Ställ in den i mikrovågsugnen och kör den där i 3 minuter på full effekt. Låt det sitta i några minuter. Ta bort skålen och torka rent all smuts.
  7. Slipp disk genom att äta all mat ur tortillas.
  8. Inför en rutin där du passar på att städa undan tre saker samtidigt som det är reklamavbrott på tv.
  9. Fyll diskmaskinsbehållaren med vinäger, strö också ut lite bakpulver på diskmaskinens botten. Kör den på ett kort men hett program. Det kommer att hjälpa dig få bort mögel och svamp som annars brukar trivas i diskmaskinen. Dessutom är det naturligare än så många andra alternativ.

Det var några tips. Vi hoppas att de kommer vara till lite nytta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tretton =