Så förenklar du flytten!

Ifall du har följt oss sedan tidigare så är du troligtvis medveten om att vi främst sysslar med städning. Ibland så händer det dock att våra kunder även önskar hjälp med både flytt och städning. Något som vi oftast brukar ställa upp på om det gäller mindre bohag. I detta inlägg tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips som underlättar flytten!

Checklista vid flytt

När vi åtar att utföra flytt för någon kund, brukar vi alltid följa denna checklista:

Packa – Vanligtvis ber vi kunden att packa ner sina saker i flyttkartonger cirka 7 dagar innan flytt. På så sätt får dem gott med tid på sig. Ett tips vi brukar ge dem är att packa ned ett rum åt gången, vilket gör det enklare att hålla ordning och reda. Vi brukar också be dem att märka upp kartongerna med det rum som inredningen kom ifrån, vilket även underlättar när de ska packa upp. Sist men inte minst så brukar vi även be dem att samla alla kartonger i ett och samma rum, vilket gör det lättare för oss.

Transport – När dagen väl är inne för flytt så dyker vi upp hos kunden och hämtar alla flyttkartonger och möbler. Därefter transporterar vi det till den nya bostaden och bär också in allt till det nya boendet. Eftersom vi enbart tar oss ann mindre bohag så räcker det att göra transporten med en högkvalitativ släpvagn, istället för att hyra en last- eller skåpbil.

Städa – När detta är gjort så påbörjar vi städningen. Eftersom vi har skrivit en massa inlägg städtips tidigare, så rekommenderar vi dig istället att läsa vårt tidigare inlägg Städtips för lata personer.

Vi hoppas nu att du har lite nyttiga tips och råd som du kan använda dig utav när det är dags att flytta. Lämna gärna en kommentar ifall du vill läsa mer tips om något speciellt ämne.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 15 =