Naturliga städtips 

Att gå ifrån kemikalier och börja använda mer naturliga produkter har blivit allt populärare. Vi försöker så långt det går att använda oss av miljövänliga produkter i vårt arbete. Därför kommer här ett par av våra bästa tips för dig som vill städa med mer naturliga och miljövänliga produkter.

Städa ungen med bakpulver. Täck ugnsbotten med bakpulver och blöt sedan upp det genom att spray vatten på det. Låt sedan mixen verka i ett par timmar. Torka sedan upp allting tillsammans med smutsen som nu lätt följer med.

Använd mikrofiberdukar. I längden kommer du att spara pengar.

Gör ditt eget rengöringsmedel. Blanda två delar bakpulver, en del salt och en del borax.

Rengöringsmedel med citronvinäger. Fyll en burk med citronskal och häll outspädd vit vinäger över dem. Låt stå några dagar (upp till 2 veckor) och sila sedan ut vätskan. Använd den sedan som rengöringsmedel Den fungerar till fönsterna, som golvputs, med mera.

Rengör diskmaskinen naturligt. Fyll en skål eller burk med två koppar ättika. Placera den högt upp i diskmaskinen och sätt igång ett vanligt diskprogram.

Stort lycka till från oss. Följ gärna våra tips för en lyckad städning.

Rengöring av duschmunstycken. Fyll en plastpåse med vit vinäger och knyt den runt duschhuvudet. Se till att det täcker hela huvudet. Låt det sedan verka i tolv timmar. Avlägsna sedan allting noggrant.

Toalettrengöring. Mer bakpulver. Häll ner en kopp med bakpulver i stolen och låt den ligga där och verka i en timme. Fyll sedan på med lika mycket vit vinäger. Låt den verka i fem minuter innan du spolar. Om toaletten inte var för smutsig sedan tidigare bör du inte ens behöva använda borste.

Det var några av våra bästa tips. Vi tänkte avsluta med en liten checklista fylld med produkter som du alltid bör ha hemma för att kunna städa på ett naturligare sätt:

  • Vit vinäger
  • Naturlig Salt
  • Bakpulver
  • Borax
  • Väteperoxid
  • Citroner
  • Mikrofiberdukar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − tio =